На 28 и 29 октомври ще се проведе седмият благотворителен

...
На 28 и 29 октомври ще се проведе седмият благотворителен
Коментари Харесай

В памет на командос Емил Шарков и тази година ще се проведе благотворително събитие

На 28 и 29 октомври ще се организира седмият благотворителен футболен шампионат в памет на починалия командос Емил Шарков. Събитието има за цел да подкрепи фамилиите на починалите служители на реда и чиновници на Министерство на вътрешните работи.

В " Още от деня " брачната половинка на Емил Шарков - Милена Шаркова описа за фондацията на негово име, за общността на фамилиите на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи и за силата да продължиш напред.

" За седма поредна година вършим този футболен шампионат в памет на Емо, тъй като за мен това е най-хубавият метод да честваме неговата памет, посредством спорта, упоритостта и честната игра. По този метод обвързваме силата на спорта и с благотворителна идея ", сподели тя.

Подкрепата за фондацията идва главно от Министерство на вътрешните работи. Създадена е фондация " Деца на бащи-герои ". Милена Шаркова споделя, че запознанствата и общите срещи със фамилиите са довели до единодушие, е помогнала на общността и на всички, които още не са се съвзели след загубата на своя татко или брачен партньор.

" Децата, които са публично в акцията на Министерство на вътрешните работи са 102. След като фондацията взе ролята на посредник, с нас се свързаха и доста фамилии, които не са публично в акцията заради някакви нормативни спънки или чисто чиновнически бариери. Те са част от нащшето семейство и фондацията ги поддържа ", сподели още Шаркова.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР