На 28 февруари в ефира на NOVA точно в 21:00

...
На 28 февруари в ефира на NOVA точно в 21:00
Коментари Харесай

Много смях и настроение на предпремиерната прожекция на новия комедиен сериал „All Inclusive“

На 28 февруари в ефира на NOVA тъкмо в 21:00 часа стартира новият комедиен сериал " All Inclusive ", а през вчерашния ден актьорите, екипът и голям брой посетители се събраха на аления килим за предпремиерна прожекция на поредицата. Сред гостите бяха и феновете, спечелили предложения за събитието посредством Facebook игра на. Въпреки снега на открито, присъстващите се настроиха на лятна вълна и за това способства живото осъществяване на Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, които показаха едноименната ария, особено основана за сериала по текст на Иван Ангелов и музика на Марио Балтаджиев.

Освен песента, която гостите на събитието чуха за първи път онлайн, те се любуваха и смяха с глас на цели два епизода от фамилната комедия. Свежият комизъм, комичните премеждия на героите и техните занимателни морски страсти, заредиха положително публиката и направиха отпратка към обичани български комедийни филми от предишното. В сюжета не липсваха изненади и любовни обрати, което подсказа, че любовта е една от главните тематики в идните епизоди – тя вълнува всички герои, без значение от тяхната възраст.

„ Сериалът е доста занимателен, само че както и в живота, не всеки път всичко е единствено низ от щастливи моменти. Има трудности, които могат да ни създадат по-силни, в случай че се оправим с тях. Нашите герои се изправят и против провокации, само че хубавото е, когато има позитивно позволение в края на обстановката. Обещаваме на феновете доста обич през целия сезон. И да не не помнят, 28 февруари, 21.00 ч. започва новият сериал " All Inclusive ". Гледайте го, обещаваме ви ужасно развлечение! “, показа продуцентът Краси Ванков .
 All Inclusive NOVA
В функциите на двете фамилни двойки влизат Елена Атанасова, Ненчо Балабанов, Любен Кънев и София Маринкова. Компания им вършат Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев. Участват още: Димитър Баненкин, Явор Борисов, Елени Декидис, Мирела Карабанчева, Александрия Чальовски, Любомир Димитров, Стефан Георгиев, Теди Цветкова, Алек Чурчич, Красимир Добрев, Халед Канхуш, Виктор Иванов, Живко Сираков, Моника Иванова, Кирил Стоянов и други.-->

Не пропускайте “All Inclusive ” на 28 февруари от 21:00 ч. по NOVA. Всичко за сериала и неговите герои следете на, както и на страницата
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР