На 28.08.2019 г. се проведе втора обща среща на всички

...
На 28.08.2019 г. се проведе втора обща среща на всички
Коментари Харесай

Проведе се втора обща среща на всички болнични асоциации в България

На 28.08.2019 година се организира втора обща среща на всички болнични асоциации в България за разискване на концепцията за основаване на обща болнична Федерация.

По време на тази самодейност се разискаха настоящите сега за целия бранш въпроси, свързани с оповестения за публично разискване Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за лекарствените артикули в хуманната медицина и по-конкретно, предлагането на Министерството на здравеопазването за отпадане на доплащанията.

Представителите на лечебните заведения за болнична помощ са единни, че е належащо актуализиране на заплащането на множеството медицински услуги, като въвеждането на заслужено остойностяване на клиничните пътеки би осигурило от своя страна естествено решение на въпроса за нуждата от доплащане за избрани действия. Приоритет ще бъде и отстояването на настоящи за страната хонорари за медицинския личен състав, които са главно перо от цената на всяка здравна услуга.

Целта е, вследствие на взаимните старания, да се внесат общи оферти по законопроекта на Министерство на здравеопазването, оповестяват от пресцентъра на Българската болнична асоциация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР