На 28.04.2019 г. (неделя) от 12.00 ч. в парк „Св.

...
На 28.04.2019 г. (неделя) от 12.00 ч. в парк „Св.
Коментари Харесай

ВМРО дава официален старт на кампанията си за евровота на Великден

На 28.04.2019 година (неделя) от 12.00 ч. в парк „ Св. Троица “, до храм „ Св. Троица “ в столичния р-н „ Илинден “ (на ъгъла на ул. „ Цар Симеон “ и бул. „ Константин Величков “) Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация ще открият предизборната акция на листата за Евроизборите през месец май, оповестиха от Пиротска 5.

На светлия християнски празник Възкресение Христово каним всички българи да се заловен на хорото и да слушат патриотичните български национални песни на Илия Луков и да потанцуват с ТФ „ Мездра “. Инициативата „ Да се хванем на хорото “, която е с поддръжката на лидера на листата на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Ангел Джамбазки, обикаля България към този момент от месец и ще продължи, до момента в който премине през всички огромни градове на страната.

На събитието ще участват лицата от листата на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ, управлението на партията и народни представители.

Каним всички да се хванем дружно на хорото, тъй като хорото е национализъм, връзка с традициите и бащиното огнище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР