На 27 октомври държавният глава Румен Радев ще приеме в

...
На 27 октомври държавният глава Румен Радев ще приеме в
Коментари Харесай

Радев ще се срещне с български организации от РС Македония

На 27 октомври президентът Румен Радев ще одобри в президентството представители на организации на българите в Република Северна Македония.

Делегацията на българската общественост в РСМ включва представители на Политическа партия Граждански либерален съюз (ГДС), на сдруженията „ Културен център „ Иван Михайлов “-Битоля, „ Трибуна “-Прилеп, „ Македонско българско другарство “-Скопие, „ Коридор 8 “-Скопие, „ Интеракция “-Охрид, „ Единство “-Кочани.
 Президентът Радев в никакъв случай не е желал президентска република Президентът Радев в никакъв случай не е желал президентска република
" Президентът Радев не желае и в никакъв случай не е желаел да прави президентска република - той е уверен парламентарист. За госпожа Йотова никой...

В програмата на президента за вторник е и посещаване в Бобов дол по случай празника на града. Посещението е по покана на кмета на града Елза Величкова.

Радев ще беседва с локалната власт и ще се включи в отбелязването на празника на града като произнесе одобрение и участва на водосвета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР