На 27 ноември в 11:16ч посрещаме Пълнолуние в 5-я градус

...
На 27 ноември в 11:16ч посрещаме Пълнолуние в 5-я градус
Коментари Харесай

Посрещаме пълнолуние в Близнаци - урок по емоционална устойчивост и себеизразяване

На 27 ноември в 11:16ч посрещаме Пълнолуние в 5-я градус на въздушния знак Близнаци. За нашата страна Асцендентът на Пълнолунието е в символ Козирог и негов шеф е строгият преподавател Сатурн, под чието зорко око се прави всичко.

 

Тази лунна фаза ни кара да намерим баланс сред логичност и вътрешен глас, самотност и обществено взаимоотношение, съвестност и палавост.

Пълнолунието в Близнаци ни предлага уроци по прочувствена резистентност, себеизразяване и личностно израстване. Това пълнолуние е фар за тези, които търсят мъдрост. Близнаци е въздушен знак, прочут със своята двоякост, информационни умения и интелектуална мощ, хвърля странна и динамична сила върху това пълнолуние. Това е галактическа покана да прегърнете гъвкавостта и адаптивността. Насърчава ни да балансираме прочувствените си дълбочини с лекост.

Пълнолунието в Близнаци е мозайка от разнообразни галактически въздействия, всяко от които способства за комплицирана плетеница от сили. По време на тази фаза Слънцето в Стрелец се опълчва на Луната в Близнаци, създавайки динамично напрежение сред нашия блян към по-високо познание (Стрелец) и потребността ни от практическа, ежедневна връзка (Близнаци).

Слънцето е в съвпад с Марс в Стрелец, който е в площ със Сатурн в Риби (сблъсък на противоположни сили, ограничавания, предпочитание за надзор над всичко) и опозицията на Луната, която лимитира ентусиазма.

Може да се почувствате по-комуникативни и свързани в любовния си живот този месец. Това е добър миг да задълбочите връзките си с сътрудниците си и да споделите възприятията си.

Вашите финанси може да са постоянни този месец, само че може да се наложи да внимавате да не харчите ненужно. Уверете се, че следите бюджета си и избягвайте импулсивните покупки.

Съвети освен това Пълнолуние:

Бъдете изразителни и общителни в общуването си.

Сътрудничете си с другите и развивайте концепциите си.

Внимавайте за разноските си и избягвайте импулсивните покупки.

Погрижете се за здравето си и си почивайте задоволително.

Бъдете отворени за нови благоприятни условия и опит.

Разширете хоризонтите си и продължете напред с актуализирано възприятие за цел и схващане. Използвайте тази сила, с цел да си поставите някои цели и да пресъздавате по какъв начин фантазиите ви се сбъдват.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР