На 27 ноември е извършено едно чудовищно престъпление против България,

...
На 27 ноември е извършено едно чудовищно престъпление против България,
Коментари Харесай

Декларация на партия АТАКА: 100 години от подписването на Ньойския диктат

На 27 ноември е осъществено едно чудовищно закононарушение срещу България, срещу справедливостта и човечеството. На този ден през 1919 година, „ великите” западни демокрации принуждават родината ни да подпише унизителния Ньойски контракт – диктат на спечелилите над победения. Наказание на „ великите демокрации” против българския народ.

Договор, съгласно който нови стотици хиляди наши братя остават под иго.

Милиони българи и хиляди квадратни километри българска земя са откъснати от рамките на майка България. Както в този момент, по този начин и тогава никой не се интересува нито от справедливостта, нито от естествените човешки права на българина.

За западните демокрации българинът не е човек, той е надвит. Хиляди митинги, заявления и доказателства за неправдата са отправени към екзекуторите. Всичко е на вятъра. Западът, заслепен от успеха си, самодоволно потрива ръце.

Наказателната акция, наречена Ньойски кротичък контракт, подписана в парижкото предградие Ньой, символизира отмъщението на Франция и Запада за починалия в България завоевател граф Дьо Ньой.

714 години преди този момент разбойникът Дьо Ньой, дружно с други негови съучастници от Четвъртия кръстоносен поход, идват в България, с цел да я покорят. Но подценяват българския дух и военна мощност.

Заради наглостта си те са осъдени и разрушени от цар Калоян. Днес техните наследници още веднъж се пробват да ни покорят. Вместо мечове употребяват медии, вместо копия употребяват компании, вместо щитове употребяват родни продажни политици. Те към този момент не са „ кръстоносен поход”.

Те към този момент са „ Европейски съюз”. Но задачата не се трансформира. Целта им през 1205-а, 1919-а, и 2019-а е една и съща – плячкосване, заличаване и колонизация. Но те още веднъж подценяват наследниците на цар Калоян. Великият български народ, посредством неговото острие – Политическа партия АТАКА, ще докара до сполучлив край борбата за България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР