На 27 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция

...
На 27 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция
Коментари Харесай

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата


На 27 ноември 2018 година (вторник), по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Васил Левски “ жк. „ Ботунец “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- жк. „ Ботунец “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Васил Левски “ пред 44ОДЗ.

На 27 ноември 2018 година (вторник), по отношение на осъществяване на капиталов план за замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Полски бряст “ вилна зона „ Малинова котловина “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Трилистник “, ул. „ Бяла река “, ул. „ Витошки камбани “, ул. „ Полски бряст “

- ул. „ Бяла река “, ул. „ Трилистник “, ул. „ Папур “, ул. „ Пейова бука “, ул. „ Райчова дупка “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Витошки камбани “ ъгъла с ул. „ Полски бряст “; ул. „ Трилистник “ ъгъла с ул. „ Широки път “.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.

След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

На 27 ноември 2018 година (вторник), по отношение на диагностика на махленски тръбопровод на ул. „ Самодивско изворче “ жк. „ Разсадника - Коньовица “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- бл. 24, бл. 25, бл. 26, бл. 87

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 87.

На 27 ноември 2018 година (вторник), по отношение на монтаж на спирателни кранове на ул. „ Самоковско шосе “ кв. „ Горубляне “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Самоковско шосе “ от бул. „ Цариградско шосе “ до ул. „ Павел Красов “ и ул. „ Обреща “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Самоковско шосе “ №1.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР