На 27-ми октомври 2022 г. /четвъртък/ от 14:30 ч. в

...
На 27-ми октомври 2022 г. /четвъртък/ от 14:30 ч. в
Коментари Харесай

Пето заседание на Смесената експертна комисия за изграждане на ГКПП „Струмяни – Берово“

На 27-ми октомври 2022 година /четвъртък/ от 14:30 ч. в Парк-хотел „ Пирин “, гр. Сандански ще се организира Пето съвещание на Смесената експертна комисия по отношение на Спогодбата сред държавното управление на Република България и държавното управление на Република Северна Македония от 14.06.1999 година за разкриване на нов пътен граничен контролно-пропускателен пункт „ Струмяни- Берово “ сред двете страни.

Част от акцентите на срещата ще бъдат:

- Изисквания, правила и правила при реконструкцията и построяването на комплексната гранична инфраструктура;

- Времева рамка за осъществяване на стратегическия план Граничен контролно-пропусквателен пункт Струмяни - Берово по Програма Интеррег-VI-А ИПП България – Северна Македония 2021 – 2027; рекомендации за стабилно териториално обмисляне, стабилно енергийно обмисляне и строителство.

На 28 октомври ще бъде направено посещаване на бъдещия Граничен контролно-пропусквателен пункт в община Струмяни. Ще бъдат избрани непосредствени задания и работни срещи сред бенефициерите и представителите на другите институции по въпросите за проектирането на бъдещия Граничен контролно-пропусквателен пункт.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР