На 27 март от 10.30 часа в Централното фоайе на

...
На 27 март от 10.30 часа в Централното фоайе на
Коментари Харесай

Ден на отворените врати и Седмица на книгата открива УНСС

На 27 март от 10.30 часа в Централното предверие на УНСС публично ще се открие третото издание на Университетска седмица на книгата (27-31 март). 27 март ще бъде и Ден на отворените порти, в който ректорското управление и преподаватели от университета ще посрещнат възпитаници от софийски учебни заведения. Учениците ще имат опция да проведат среща с ректора и да прегледат академичната постройка. Ще посетят щандовете с книги и ще участват на представянето им.

27 март е и Световен ден на театъра и събитието, с което ще стартира седмицата на книгата е показване на биографиите на огромните български актьори - Цветана Манева, Невена Коканова, Катя Паскалева, Стефан Данаилов, Георги Парцалев и Наум Шопов. Журналистът Георги Тошев, който е създател на биографиите, ще ги показа от 11 часа.

Книжното ревю ще бъде отворено всеки ден от 27 до 31 март от 10 до 17 часа, на което ще участват разнообразни издателства, в това число и академични.

Гости на Университетска седмица на книгата ще бъдат:

На 27 март с изключение на Георги Тошев, който ще показа биографиите на огромните артисти от 11.00 ч., доцент доктор Петър Първанов ще запознае публиката с живота на проф. Стефан Бобчев „ Славянин в родината си, българин в чужбина “ от 15.00 ч. и Иво Тодоров с „ Някой, който в миналото си обичала “ от 16.00 ч.

На 28 март проф. д.и.н. Петър Стоянович ще показа новата си книга „ Кухнята на баба (и на проклетото й внуче) “ от 11.00 ч., доцент доктор Георги Бърдаров с „ Absolvo te “ от 16.00 ч. и Пощенска кутия за приказки с последния си алманах „ Виж в този момент, моето момиче “ от 16.00 ч.

На 30 март Георги Милков има премиера с „ Истории от ръчния багаж “ от 10.00 ч. и Виктория Бешлийска със „ Сърце “ от 11.00 ч.

Ще бъдат показани книги на преподаватели от УНСС.

На 27 март - „ Васил Левски – драмата на избора “ на проф. д.н. Ивайло Христов от 12.00 ч., „ Активното стареене - здравни, обществени и стопански детерминанти “ с създатели проф. доктор Веселка Павлова, доцент доктор Екатерина Тошева, доцент доктор Мариана Мургова, доцент доктор Ралица Пандурска, Атанас Димов от 14.00 ч.

На 28 март проф. д.н. Пенчо Пенчев ще показа своята нова книга „ Пътеводител на историческия стопаджия “ от 12.30 ч. и „ Дигиталният свят - смяната, световната цифрова промяна - обогатяване или обедняване на човечеството “ на проф. доктор Любен Боянов от 15.00 ч.,

На 29 март „ Туристически брандинг и цифрови технологии “ на гл. ас. доктор Светослав Калейчев от 10.00 ч., учебниците „ Одит на човешките запаси “ и „ Стандарти за обществена отговорност “ с създател проф. доктор Мирослава Пейчева от 11.00 ч., „ Обучение и развиване на човешките запаси в организациите - доктрина и процедура “ с създател проф. доктор Маргарита Атанасова от 11.00 ч., „ Стандарти за вътрешен одит - доктрина и процедура “ и монография в електронен формат „ Съвременни аспекти на вътрешния одит “ с създател гл. ас. доктор Валерия Динева от 11.00 ч., монография в електронен формат „ Изследване, създаване и въвеждане на новаторски способи в процеса на образование “ с създатели проф. доктор Мирослава Пейчева, проф. доктор Любомир Стефанов, проф. доктор Маргарита Атанасова, доцент доктор Невяна Кънева, гл. ас. доктор Валерия Динева, доктор Женета Каравасилева, доктор Венко Андонов, доктор Антон Кръстев от 11.00 ч. и „ Меди@Общество. От книгата до видеото “ на доцент доктор Катя Михайлова от 12.00 ч.

На 30 март от 12.30 ч. ще бъде показана книгата „ История на българското предприемачество “ с създатели гл. ас. доктор Силвия Георгиева, доцент доктор Соня Георгиева, проф. д.с.н. Цветан Давидков, проф. д.ик.н. Десислава Йорданова, доцент доктор Костадин Коларов, проф. д.н. Пенчо Пенчев, доцент доктор Ралица Симеонова-Ганева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР