На 27 февруари 2024 г. (вторник) от 17:30 ч. в

...
На 27 февруари 2024 г. (вторник) от 17:30 ч. в
Коментари Харесай

Община Русе кани гражданите на публично обсъждане на предварителния проект на Генерален план за организация на движението

На 27 февруари 2024 година (вторник) от 17:30 ч. в зала „ Свети Георги “ в постройката на локалната администрация ще се състои публично разискване на предварителния план на Генерален проект за организация на придвижването (ГПОД) за територията на община Русе.

Поканени са всички заинтригувани органи, организации, физически и юридически лица за интензивно присъединяване в разискването.

Становища и оферти по предварителния план на ГПОД се дават в деловодството на Общината или по електронен път на e-mail: [email protected].

За постъпилите мнения и оферти, както и за направените по време на общественото разискване, ще бъде формиран протокол, който ще се приложи като неразделна част от плана. След извършената полемика и поставените съществени въпроси ще се очертаят вероятните решения, които ще се дават на изпълнителя за правене на окончателния вид на ГПОД за територията за община Русе.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР