На 27 август отбелязваме 54 години от обявяването на Кричим

...
На 27 август отбелязваме 54 години от обявяването на Кричим
Коментари Харесай

Кричим празнува 54 години от обявяването му за град

На 27 август означаваме 54 години от оповестяването на Кричим за град.
Прочетете още
„ От мое име и от името на общинското управление желая да благопожелавам в задатък празника и пожелая на всички наши съграждани здраве, благоденствие и разцвет. Нека са сполучливи делниците ни, а същински и споделени със фамилиите и положителни другари празниците ни! “, съобщи кметът на община Кричим Атанас Калчев. 

Той пожела още Бог да пази града и жителите в него от заболявания, бедствия и несгоди.

По мотив празника Община Кричим е подготвила двудневна стратегия.

На 26 август преди обед в центъра на града ще се организира базар „ Произведено в Кричим “, а от 10 часа стартира Детски теоретичен клас „ Магията на чудесата “. В 11 часа е началото на концерта на Богдан Томов. 

Вечерта от 19 часа жителите и гостите на града ще могат да гледат Площаден спектакъл „ Имало едно време... Кричим “, с режисьор Исмаил Ходжев, а в основните функции ще се превъплътят дребни и огромни кричимски самодейци. 

В 20:15 часа ще се отслужи празничен водосвет, а след него кметът на община Кричим Атанас Калчев ще сервира приветствен адрес във връзка празника. 

След това стартира концерт на гръцката звезда Йоргос Ясемис. В 23 часа стартира концертна стратегия „ С България в сърцето ” и Николай Учкунов, а тъкмо в среднощ е 

лазерното шоу „ Танцуващи светлини “. 

В неделя, 27 август, от 21 часа на стадион «Христо Ботев» в гр. Кричим ще се прожектира лятно кино под звездите „ Игра на доверие “.

Режисьор е Мартин Макариев, вземат участие: Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Владимир Зомбори, Александър Димов, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Китодар Тодоров и други. Продуценти са Яна Маринова, Мартин Макариев и Александър Сано.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР