На 27 април се проведе Национален съвет на БСП, на

...
На 27 април се проведе Национален съвет на БСП, на
Коментари Харесай

Страхът на Корнелия Нинова ще занули БСП?

На 27 април се организира Национален съвет на Българска социалистическа партия, на който бяха определени водачите на листи на идните избори на 9 юни. Естествено сбирката на Българска социалистическа партия не мина без кавги.
Брожение провокира промяната на Манол Генов като лидер на листата в Пловдив област, откъдето влезе и на предходния избор. Сега управлението слага на неговото водаческо място друга депутатка – Веска Ненчева. През годините двамата неколкократно са си сменяли местата отпред на листата. Замяната на Генов в този момент обаче провокира недоволството на останалите в листата за Пловдивска
област, които заплашиха с отводи по време на пленума.
Повечето от досегашните депутати още веднъж са водачи на листи, а най-близките до Нинова представители на управлението повеждат като нея – по две листи.

Така Георги Свиленски е лидер и в Плевен, с изключение на в София, а Иван Ченчев води и в София област, с изключение на в Габрово. Във Варна отпред е подложен Борислав Гуцанов, чиято втора листа е шуменската. Във Велико Търново повежда различен от управлението – Атанас Зафиров, който ще води социалистите и в Хасково.

Друг ослепителен политик от Българска социалистическа партия, който беше изхвърлен от водаческо място е Георги Гьоков, както и сполучливият габровски народен представител Валери Митов.

Нинова не се вълнува какъв резултат ще реализира на изборите, а да се подсигури за изброите за ръководител на Българска социалистическа партия на есен. Именно по тази причина гледа да угоди на всички нейни хора като даже ги поставя да са водачи на два изборни региона, с цел да е несъмнено тяхното влизане в Народно събрание.
Едно е ясно, че тези дейности на Корнелия Нинова ще доведат Българска социалистическа партия до нулата, на където е тръгнала столетницата.
Страхът на Нинова да не бъде свалена от власт ще й коства изгубени не дребен брой изборни региони, на които тя сложи хора, които нямат нито една номинация от партийна организация, персони, които хората не познават, а и не желаят да бъдат техни представители в 50-ото Народно заседание. С всеки едни избори Българска социалистическа партия се самоубива, тъй като отпред на партията стои човек, който не чува гласа на елементарния партиен член.

Troyanpress.com

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР