На 27 април Интерфакс-Украйна съобщи, че Службата за сигурност на

...
На 27 април Интерфакс-Украйна съобщи, че Службата за сигурност на
Коментари Харесай

Лондон: Украйна създава проблеми за тактическата авиация на Русия

На 27 април Интерфакс-Украйна заяви, че Службата за сигурност на Украйна е употребила дронове, за даИлски и Славянск в Красндорарския край. Съобщава се, че съветското министерство на защитата е свалило общо 66 безпилотни летателни апарата, което е показателно за мащаба на офанзивата. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че на летище Кушчевск са ситуирани огромен брой съветски изтребители, като Су-34 и Су-35 С, които всекидневно вземат участие в задачи против украински фронтови позиции, вк лючително посредством интензивното потребление на плъзгащи се бомби. Видеозаписи с отворен достъп демонстрират няколко комплекта плъзгащи се бомби, унищожени в склад на летището.
 Лондон: Русия върна в приложимост далекобойната авиация
Лондон: Русия върна в приложимост далекобойната авиация

Москва нанесе първия си огромен удар с далекобойна авиация против Украйна от повече от месец

Британското разузнаване показва, че съветските изтребители от Кушчевск и редица други военновъздушни бази нормално правят сред 100 и 150 полета дневно, като при забележителна част от тях изстрелват муниции по протежението на цялата фронтова линия - опит на Русия да реализира пробив с чиста огнева мощност.

Способността на Украйна да попречва съветската тактическа авиация, изключително потреблението на плъзгащи се бомби, е основна за по-широката отбрана на фронтовите линии.

Според английското МО този сполучлив удар евентуално ще принуди Русия да разпръсне изтребителите на разнообразни места, както и да преразпредели средства за противовъздушна защита, с цел да запълни пропуските.
 Лондон: Русия евентуално ще се откаже да използа самолети А-50 в Украйна
Лондон: Русия евентуално ще се откаже да използа самолети А-50 в Украйна

Украинските интервенции към момента могат да доближат стратегически значими цели в Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР