На 27.10.2022 се състоя церемонията по връчването на European Property

...
На 27.10.2022 се състоя церемонията по връчването на European Property
Коментари Харесай

Българска агенция за недвижими имоти отново сред най-добрите в Европа

На 27.10.2022 се състоя церемонията по връчването на European Property Awards, част от International Property Awards - най-престижният международен конгрес в областта на архитектурата, интериорния дизайн и недвижимите парцели. Събитието се организира в хотел Royal Lancaster, Лондон.

Luximmo получи три огромни оценки - Най-добра организация за недвижими парцели в България, Най-добър уебсайт за недвижими парцели в България и 5-star Winner. Призовете бяха признати от ръководещия шеф на организацията Невена Стоянова и Ралица Караджова (мениджър " Комуникации " ).

Luximmo се появи за първи път на сцената на European Property Awards през 2018 година, когато още веднъж завоюва 5-Star Winner за Най-добра организация за недвижими парцели в България.

Журито на European Property Awards се състои от 80 самостоятелни специалиста, а ръководители са Lord Caithness, Lord Best и Lord Waverley, членове на Камарата на лордовете в Парламента на Англия. Форумът има 29-годишна история и отличава най-хубавите експерти в областта на архитектурата, дизайна и недвижимите парцели по целия свят.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР