На 27.05.2024 г. в Съдебната палата в гр. София Софийска

...
На 27.05.2024 г. в Съдебната палата в гр. София Софийска
Коментари Харесай

Прокуратурата свиква кръгла маса за законодателни промени свързани с ПТП

На 27.05.2024 година в Съдебната палата в гр. София Софийска градска прокуратура провежда кръгла маса на тематика: „ Предложения за законодателни промени при следствие на пътнотранспортни катастрофи “.

Участие във форума ще вземат близки и родственици на починали в тежки пътнотранспортни катастрофи, членове на съдружие „ Ангели на пътя “, заместител основният прокурор Елена Каракашева, Николай Георгиев, завеждащ отдел „ Аналитичен “ във Върховна прокуратура, представители на управленията на Министерство на правораздаването и на Министерство на вътрешните работи, депутати от 49-ото Народно заседание, представители на Българската асоциация на потърпевши при произшествия, специалисти по пътна сигурност.

Покани за присъединяване са отправени и до Върховния касационен съд, Върховния административен съд, Софийски градски съд и други

Представители на медиите ще могат да участват по време на брифинг, на който ще бъдат систематизирани разискваните на кръглата маса мнения. Брифингът ще се организира от 13,00 ч.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР