На 27.04.2018г. в Центъра за настаняване от семеен тип за

...
На 27.04.2018г. в Центъра за настаняване от семеен тип за
Коментари Харесай

Приключи седмицата под надслов Аз съм/не съм като всички в Тетевен

На 27.04.2018г. в Центъра за настаняване от фамилен вид за пълнолетни лица с умствена назадничавост /ЦНСТПУИ/ се състоя заключителното събитие от Седмицата, отдадена на децата в риск и деца с увреждания, под надпис " Аз съм/не съм като всички ", проведена от Община Тетевен.
На посетители на младежите от ЦНСТПУИ бяха деца от Дневния център за деца с умствени увреждания и възпитаници от паралелката по туризъм на СУ " Г. Бенковски ", гр. Тетевен. Гостите бяха се погрижили да предложат на своите домакини домашно приготвени лакомства и доста музика.
Празникът беше открит от Валентина Николаева - Директор на Дирекция в Общинска администрация, а госпожа Мила Василева- шеф на ЦНСТПУИ показа активността на центъра, неговите консуматори и грижите, които се поставят за тях. Напомни, че през м. май центърът прави осем години активност и показа какви са неотложните проблеми, чието решение ще създадат грижата за тези младежи още по-качествени.
Празникът беше прочувствен с музикалните осъществявания на младежи от центъра и декламиране на стихове, които пред своите посетители споделиха насладата си, че и тази година ще вървят на море.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР