На 27.02.2023 публикувах в сайта ми АФЕРА този текст: ВАРНЕНСКИЯТ КОПРИНКОВ“.

...
На 27.02.2023 публикувах в сайта ми АФЕРА този текст:
ВАРНЕНСКИЯТ КОПРИНКОВ“.
Коментари Харесай

БРУТАЛНАТА КОРУПЦИОННА СХЕМА НА САЛИ ТАБАКОВ С ПАРАВАН – ДПС ДЕПУТАТКАТА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА. „АФЕРА“ БИ КАМБАНАТА ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА, КПК ЗАКОВА ЕКСШЕФА НА ДПС – ВАРНА И ДПС ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК. КОЙ ТОРПИЛИРА „НОВОТО НАЧАЛО“ НА ДПС ВЪВ ВАРНА

На 27.02.2023 разгласих в уеб страницата ми АФЕРА този текст:

ВАРНЕНСКИЯТ „ КОПРИНКОВ “. ЦЕЛУНЕТЕ МИ ПРЪСТЕНА ЛИ? ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТЧИТАНЕ? ХАЙДЕ, БАКАЛЪМ!

Тогава варненската листа на Движение за права и свободи за парламентарните избори бе управлявана от силистренката Филиз Хюсменова, „ издействана “ като лидер на листата персонално от тогавашния регионален ръководител на Движение за права и свободи – Варна Сали Табаков.

 

Втори в листата след нея – бе самият Сали Табаков.

Още тогава АФЕРА би камбаната, че варненската организация на Движение за права и свободи отива на неуспех под мутренското брутално ръководство на тогавашния регионален ръководител Сали Табаков.

На 22.10.2023 АФЕРА извади на показ по какъв начин работи за „ ново начало в Движение за права и свободи “ регионалният ръководител на Движение за права и свободи – Варна Сали Табаков:

БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА Движение за права и свободи -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА Движение за права и свободи, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! Движение за права и свободи ВАРНА съдебна експертиза ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ ШЕФА КАЗА! “ ЩО Е РЕКЛА „ АФЕРА “, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО!/

На 23.10.2023 АФЕРА в свое следствие сподели брутална корупционна скица, която минава през компания на тъста на тогавашния регионален ръководител на Движение за права и свободи Сали Табаков:

 

ФИРМА НА ТЪСТА НА ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА Движение за права и свободи – ВАРНА ЛАПВА 28 МИЛИОНА ЛВ. ОТ МОН, ОТ КОИТО ПРЕВЕЖДА САМО 8 МИЛИОНА КЪМ ТУРСКА ФИРМА СЪС СТРАННО ИМЕ „ ФИРМА ЗА АНОНИМНИ ВЪНШНО ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ “. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 20 МИЛИОНА ЛЕВА

„ Паравана “ на Сали Табаков – депутатката от Движение за права и свободи Филиз Хюсменова, определена от Варна, мълчеше гробовно. „ Парашутистката “ от Силистра Филиз Хюсменова в действителност бе „ индивидът “ на Сали Табаков, който да прикрива бруталните му корупционни схеми.

 

Не и мигна окото даже, когато Движение за права и свободи издигна умря „ ново начало в Движение за права и свободи “ – удобничко си кюташе, тъй като на „ компанията им “ не им пукаше нито за партията, нито за варненската организация, значимото бе „ схемата “ да тече, Сали Табаков да си развява коня с цялостни дисаги, а Филиз Хюсменова да му е „ завесата “.

След следствието на АФЕРА, Сали Табаков стартира да заплашва непосредствено и косвено всеки, който си позволяваше да извади същинското му лице и порочните му дейности на ярко.

Заведе дело против АФЕРА. Започна разпра с всеки в Движение за права и свободи – Варна, който бе решил, че не е „ негов “.

„ Новото начало “ в Движение за права и свободи тихомълком го в профил от изборния развой преди последните парламентарни избори, само че Сали Табаков съумя да прокара за нов регионален ръководител на Движение за права и свободи – Варна още веднъж собствен човек – в лицето на Месут Рушид.

А за лидер на парламентарната листа във Варна на Движение за права и свободи още веднъж бе турната … Филиз Хюсменова. „ Паравана “ на Сали Табаков.

Месеци наред обаче безшумно, невъзмутимо и професионално по корупционните схеми на към този момент някогашния регионален ръководител на Движение за права и свободи – Варна, само че определен за общински консултант от Движение за права и свободи – Сали Табаков, работеше Комисията по противопоставяне на корупцията /КПК/.

И на 21 юни т.г. екипи на Комисията по противопоставяне на корупцията /КПК/, дружно с Министерство на вътрешните работи влязоха в къщата на Сали Табаков, както и в офиса му.

 Бяха извършени голям брой следствени дейности, които не престават и до този миг.

Множество уличаващи доказателства бяха открити от проверяващите в къщата на Сали Табаков. Отделно е закована цялата корупционна скица с купища публични поръчки за милиони левове от МОН, минали през компанията на тъста на Сали Табаков.

АФЕРА ще изброи единствено дребна част от разкритото в къщата на Табаков, с цел да не попречи на следствието – купища подправени ордери, десетки хиляди противозаконни патрони…

По корупционните схеми на Сали Табаков са дали показания и скъпи очевидци.

След подхванатите дейности от страна Комисията по противопоставяния на корупцията /КПК/ страхът сковал варненската организация на Движение за права и свободи се топи и от ден на ден хора, които не смееха да гъкнат, с цел да не им направи нещо „ босът “ Сали Табаков, са подготвени да приказват. И приказват.

Въпреки поръчката на Движение за права и свободи за „ ново начало “ и подема и възходящата линия на Движение за права и свободи в цяла България, на последните парламентарни избори варненската организация реализира минимума от капацитета си.

Защото депесарите, които отиват да гласоподават, го вършат с омерзение, поради съсипването на Движение за права и свободи – Варна от Сали Табаков и хората му.

За съпоставяне – Благоевград прави пробив, до момента в който във Варна Движение за права и свободи е на изкуствено дишане.

Много хора в морската столица въобще не имаха вяра, че Сали Табаков ще бъде „ ударен “, защото той парадираше непрестанно с най-високото в Движение за права и свободи. Чест прави на Комисията по противопоставяне на корупцията /КПК/, че неповлияна от политическия съспенс в страната си свърши професионално работата. На ред е прокуратурата, която да повдигне обвиняване.

„ Новото начало в Движение за права и свободи “, което направи първата стъпка с изолирането на Сали Табаков, в този момент би трябвало изрично и безапелационно да се разграничи от всички филизи на мутренско-бруталната-корупционна скица, които загробиха варненската организация на Движение за права и свободи и я докараха до този позор.

Бившият регионален ръководител на Движение за права и свободи – Варна и общински консултант от Движение за права и свободи Сали Табаков и хората му, с компактно обтегнат заслон пред тях от депутатката им Филиз Хюсменова, завършиха купения си мач. Лошото е, че отвратиха депесарите, и освен тях, с порочното си ръководство.

Единственият път оттук насетне е същинско „ ново начало “ в Движение за права и свободи – Варна и безпощадно разграничение от салитабаковщината и филизхюсменовщината.

Впрочем, КПК, Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата не престават следствените си дейности по бруталната корупционна скица на Сали Табаков и сие.

Веселина Томова

Инфо: afera.bg

Тагове: Сали Табаков ДПС Филиз Хюсменова КПК
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР