На 26 юли фронтменът ще празнува в компанията на младата

...
На 26 юли фронтменът ще празнува в компанията на младата
Коментари Харесай

Мик Джагър си подари къща в Сицилия за 80-годишния си юбилей

На 26 юли фронтменът ще чества в компанията на младата си жена и сина им
Фронтменът и водач на именитата рок група „ Ролинг Стоунс ” става на 80 година на 26 юли. Въпреки че мнозина назовават родения в британския град Дартфорд Мик безконечното момче, той към този момент е татко на осем деца от пет дами, дядо на петима внуци и прародител на правнуче. На 73-годишна възраст музикантът прегърна и осмото си дете от актуалната си жена – американската балерина Мелани Хамрик, с която е от 2014 година

Заедно с 35-годишната си жена и с момченцето им Девро тримата прекараха интервала на пандемията в Италия през 2020-2021 година Семейството беше забелязано до езерото Комо,после и в Тоскана. Рокаджията се влюби обаче най-вече в Сицилия, където фамилията живя месеци в приятелско имение до град Ното, прочут като сицилианската столица на барока. Местните го срещаха постоянно и из риболовен селца до Сиракуза. Явно този престой се е оказал определящ за решението на музиканта.

Той реши да направи това, което вършат доста хора, когато доближат избрана възраст – да си купи къща в място, на което мечтае да прекара последния интервал от бурния си живот. В края на предходната година Мик разгласява няколко фотоси от следващия си престой в обичаната си Италия,където, съгласно медиите, пристигнал да избере къщата си. Лидерът на „ Ролинг стоунс ” купил къща с аспект към морето в Портопало ди Капо Пасеро, до Сиракуза, или в югоизточната част на Сицилия. Според някои уеб сайтове той прибавил освен още един парцел към многото си къщи, само че бил на път и да се ожени за трети път. Мнозина се питат какъв тъкмо е еликсирът на младостта на Мик. Противно на доста негови именити сътрудници и митове в музиката,които си отиват още в ранна възраст поради ексцесии и дрога, фронтменът на „ Ролинг Стоунс ” наподобява като човек, цялостен с възторг и сила и имащ пред себе си още дълги години живот. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР