На 26 януари от 10:30 часа в мол Plovdiv Plaza

...
На 26 януари от 10:30 часа в мол Plovdiv Plaza
Коментари Харесай

НОИ отговаря на въпроси на пловдивски майки

На 26 януари от 10:30 часа в мол Plovdiv Plaza ще се организира среща на пловдивските майки със експерти от Националния застрахователен институт. Лично госпожа Магдалина Чакърова – шеф отдел " краткосрочни заплащания и надзор “ ще се опита да отговори на всичките им въпроси, свързани с подаването на документи и изплащането на майчинството. Темата е озаглавена " Финансови помощи и компенсации - правата на майките и бременните дами. Какво, Къде и Как. “

Втората част от събитието ще бъде отдадена на грижата за бебето. Бъдещите родители ще получат на практика препоръки за това какви грижи да поставят в първите дни с новороденото вкъщи. Лектор ще бъде Ася Демирева - съветник за бъдещи родители и един от най-хубавите експерти по кърмене.

Организаторите са подготвили лични дарове за всички присъстващи, както и лотария с огромни награди. Лекциите на учебното заведение " Мама знае най-добре “ са безвъзмездни, а всички искащи да се включат би трябвало авансово да заявят своето наличие като се обадят на тел. 0894406234 или 0883100044 или да пишат на e-mail: [email protected].

" Мама знае най-добре “ е едно от най-големите учебни заведения за бременни и бъдещи родители в страната. Неговата цел е да дава опция на бъдещи и сегашни родители да получат скъпа теоретична и практическа информация за бременността, раждането и развъждането на бебето и за физическото и психическо здраве на майката.

Лектори в учебното заведение за сегашни и бъдещи родители " Мама знае най-добре " са одобрени експерти в региона на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози, специалисти от Националния застрахователен институт, които ще изнасят едночасови лекции по разнородни тематики.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР