На 26-ти май (четвъртък), от 18:30 часа на сцената на

...
На 26-ти май (четвъртък), от 18:30 часа на сцената на
Коментари Харесай

Млади, виртуози музиканти излизат на сцената на „Централен военен клуб“ София

На 26-ти май (четвъртък) , от 18:30 часа на сцената на Концертната зала в „ Централен боен клуб “ , феновете на класическата музика ще могат да се допрян до един превъзходен театър с едни от най-изумителните млади създатели - всички те са измежду най-изявените и даровити музиканти в региона си, спечелили редица влиятелни интернационалните състезания и оценки. „ РОМАНТИКА 22 “ е мултисетивно аудио-визуално преживяване, което ще ви потопи в атмосферата на отминали столетия и събития и непроменяемо ще остави у Вас чувството за кино.

Публиката ще бъде пренесена в приказна действителност, в която посланието за обич и взаимност ще бъде поднесено по извънредно въздействащ метод.

Виктор Костов (пиано) и Кристиян Христов (тенор) са подготвили своят първи взаимен концерт с доста обич, внимание и отдаденост. С тях на сцената ще излезе и надарената Гергана Георгиева (сопран), а наличието на опитните музиканти от Симфониета – Враца е гаранция за чудесно прекарване. Участие ще вземе и балетна школа “Allegretta ” със солист Ивет Митова .
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР