На 26 октомври (сряда), Димитровден от 21:00 ч. по БНТ

...
На 26 октомври (сряда), Димитровден от 21:00 ч. по БНТ
Коментари Харесай

БНТ Представя“ филм за спортната легенда Димитър Пенев

На 26 октомври (сряда), Димитровден от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1, филмът от поредицата „ Българска национална телевизия Представя “ - „ Стратегът от Мировяне “, отдаден на Димитър Пенев, ще срещне феновете от близко с местата и хората, директно свързани с живота и кариерата на именития треньор.

Наричаният по прякор Пената, е една от най-значимите фигури в историята на българския спорт. Като футболист и треньор той оставя трайна диря в сърцата на почитателите. Филмът „ Статегът от Мировяне “ от поредицата „ Българска национална телевизия Представя “ с режисьор Петър Гайтанджиев събира сътрудници и другари на Пенев, измежду които Димитър Бербатов и Валентин Михов, описват за връзките им през годините, а самият Христо Стоичков застава пред камерата, с цел да показа своите мемоари за първата им среща.

Гледайте кино лентата за Димитър Пенев „ Стратегът от Мировяне “ на 26 октомври от 21:00 часа по Българска национална телевизия 1!

„ Българска национална телевизия Представя “ е портретна документална поредност, в която феновете се срещат с някои от най-емблематичните имена на българската история, нематериалност и просвета. Уникален списък и вълнуващи изповеди, странствуване из богатия креативен път на най-известните български артисти, режисьори, музиканти, писатели и други

Повече за предаването:

Фейсбук official®:





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР