На 26 октомври 2018 г.(петък), във връзка с подмяна на

...
На 26 октомври 2018 г.(петък), във връзка с подмяна на
Коментари Харесай

Няколко района без вода в София на 26 октомври

На 26 октомври 2018 година (петък), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Христо Ботев “ гр. Нови Искър кв. „ Гниляне “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
кв. „ Гниляне “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес : ул. „ Христо Ботев “ ъгъла с ул. “Смолничето “.

На 26 октомври 2018 година (петък), по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Ген. Паренсов “ Център, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Ген. Паренсов “ от бул. „ Васил Левски “ до ул. „ 6-ти септември “
бул. „ Васил Левски “, ул. „ Гурко “, ул. „ 6-ти септември “, ул. „ Граф Игнатиев “
 
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес : ул. „ Цар Иван Шишман “ ъгъла с ул. „ Юри Венелин “.
След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишаване  мътността на водата. -->
След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

На 26 октомври 2018 година (петък), по отношение на създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Знание “ кв. „ Бенковски “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Знание “ – бл. 1, бл. 2, бл. 3
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес : до бл. 2.

На 2 6 октомври 2018 година (петък), по отношение на замяна на спирателен кран на бул. „ Мадрид “ кв. „ Подуене “, се постанова прекъсване на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
бул. „ Мадрид “ от ул. „ Алеко Константинов “ до ул. „ Черковна “(четни)
ул. „ Черковна “ от бул. „ Мадрид “ до ул. „ Русалка “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес : ул. „ Васил Друмев “ ъгъла с бул. „ Мадрид “.

На 26 октомври 2018 година (петък), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Момин бунар “ с. Казичене, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Момин бунар “ от ул. „ Хан Аспарух “ до ул. „ Липите “,
ул. „ Кръстю Пастухов “ от ул. „ Васил Левски “ до ул. „ Момин бунар “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес : ул. „ Момин бунар “ №22.

На 26 октомври 2018 година (петък), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Лесновска “ с. Чепинци, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Искър “, ул. „ Орфей “, ул. „ Стара планина “, ул. „ Минерален извор “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес : ул. „ Реката “ ъгъла с ул. „ Мургаш “.

На 26 октомври 2018 година (петък), по отношение на създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Панорамен път “ околност „ Гърдова глава “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Петко челник “ от ул. „ Панорамен път “ до ул. „ Букара “
ул. „ Сребриста липа “ от ул. „ Петко челник “ до ул. „ Бял равнец “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес : ул. „ Сребриста липа “ ъгъла с ул. „ Петко челник “.
 
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - .
“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР