На 26 ноември, вчера, преди обяд към 11 ч. в

...
На 26 ноември, вчера, преди обяд към 11 ч. в
Коментари Харесай

Обвиниха психично болен син за убийството на 72-годишния му баща

" На 26 ноември, през вчерашния ден, преди обяд към 11 ч. в дирекцията е получено известие, че е открит в дома си, убит мъж на възраст 72 години. Сигналът е подаден от единия от синовете на умрялото лице. Установено е, че този мъж е живял дружно с единия си наследник и брачната половинка си. Другият наследник е живял настрана от тях ", разгласи наблюдаващият прокурор Владинов на брифинг за жестокото ликвидиране в село Осен, община Криводол. 

" Веднага на място е отишъл оперативно-следствена група, осъществен е оглед ", оповестяват проверяващите. 

" Убитият мъж е открит в стая, на партерен етаж, с прободна рана в региона на шията, а ножът е открит в региона на шията му ", обясниха от държавното обвиняване. 

" Извършени са издирвателни мероприятия, защото синът, за който се предполагало, че е направил закононарушението, не е бил на място. Намерен е незабавно, арестуван е от органите на Министерство на вътрешните работи, след което същият е арестуван първо в дирекцията, след което докаран при нас. Има повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение: ликвидиране на роден татко по чл.116 ", изясни прокурор Владинов. 

Има данни, че лицето е с психологични болести. Лекуван е от 2015 година, употребявал е предписани хапчета, споделиха още от прокуратурата. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР