На 26 ноември (неделя) от 18:00 ч. от Войнишкия лъв

...
На 26 ноември (неделя) от 18:00 ч. от Войнишкия лъв
Коментари Харесай

В неделя в София тръгва „Български марш“ по повод 104 г. от Ньойския договор

На 26 ноември (неделя) от 18:00 ч. от Войнишкия лъв на НДК потегля факелно шествие „ Български марш “, което Вътрешна македонска революционна организация провежда за отбелязването на годишнината от подписването на Ньойския контракт. Събитието се провежда от младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация.

Крайната точка на марша е Паметника на Незнайния боец. Тази година се навършват 104 години от подписването на Ньойския контракт, който разпокъсва Родината, оповестяват от Вътрешна македонска революционна организация.

Днес Български марш е общонационалното шествие, което от голям брой години по традиция организираме в цяла България, в памет на тези събития и мерзкия Ньойския диктат, който с черната си кърпа обви стотици хиляди български ориси. И през днешния ден като национално виновни български младежи заявяваме ясно и изрично, че няма да забравим и няма да извиним това, че откъснаха жива плът от България - че разделиха майки от деца, татковци от синове, братя от сестри, къщи, дворове и даже гробове, пишат младежите от Вътрешна македонска революционна организация – София.

В навечерието на годишнината от това мерзко действие Ви приканваме да се включите в Български марш, с цел да покажем на враговете на България, че лозунгите „ България над всичко “ и „ Всичко за България “ стоят над дребните ни разлики. Нека си спомним, че преди съдбоносната дата, преди безчестния контракт на 27 ноември се е чествал Денят на успехите на българската войска. Заповядайте с нас да почетем падението и по едно и също време с това гордостта на България - в този ден покажем пред света, че България е жива и ще пребъде.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР