На 26 май българите трябва да вземем решение дали ще

...
На 26 май българите трябва да вземем решение дали ще
Коментари Харесай

Движение 21: Да решим даваме ли старт на борбата с корупцията или продължаваме да не правим нищо

На 26 май българите би трябвало да вземем решение дали ще дадем старт на битката с корупцията или ще продължим да се възмущаваме без да вършим нищо. Изборите за български депутати в Европейския парламент би трябвало изрично да покажат, че в България към този момент няма толерантност към злоупотребите, " калинките " и некомпетентните служители . Това приканиха претендентите за евродепутати на " Движение 21 " по време на закриването на акцията си в София.

" ГЕРБ и Борисов осъзнават, че позицията им е мощно разтърсена и усещат, че има доста огромна възможност да не получат огромен избор, изключително след разкритията за жилищата и къщите. Има доста хора, които са мощно и откровено възмутени от метода, по който ГЕРБ ръководят и от това, което става ясно пред очите им. Работата на жителите е да намерят подобаващата форма да изразят недоволството си, да гласоподават друго и да не поддържат ГЕРБ ", съобщи лидерът на листата Данаил Георгиев.

Сред главните цели на " Движение 21 " са предоставяне на повече законодателната самодейност на Европейския парламент, цялостен парламентарен надзор по отношение на Европейската комисия, държавите-членки на Европейски Съюз сами да вземат решение въпросите за емиграцията, основаването на самостоятелна европейска прокуратура, средствата от еврофондовете да бъдат насочвани за подкрепяне на локални стопански системи и повишението на качеството на живот.

" Движение 21 " се явява независимо и с цялостна листа от 17 претенденти. Данаил Георгиев съобщи, че те са от екипа, изравен зад Татяна Дончева от основаването на партията. Това са част от лицата, даващи концепциите в партията, движещи другите начинания, водачи, способни да формулират, отстояват и ангажират поддръжка за своите позиции.

Кандидатите на партията припомниха, че желаят да бъдат опция на статуквото, както у нас, по този начин и в Европейски Съюз . И приканиха в неделята гласоподавателите да дадат късмет на честни, способени и самостоятелни хора, които са приети експерти в специалностите, като гласоподават с номер 24 в бюлетината.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР