На 26 март със символична първа копка кметът на град

...
На 26 март със символична първа копка кметът на град
Коментари Харесай

Кметът на Добрич Й. Йорданов дадe старт на изграждането на Търговски център - “DS Park“ в Добрич

На 26 март със алегорична първа копка кметът на град Добрич Йордан Йорданов даде старт на строителството на най-новия търговски комплекс в гр. Добрич - “DS Park ”. Локацията му е на бул. „ Добруджа “ 4. Обектът е ситуиран на 6630.10 кв.м разгъната повърхност, на две равнища, с обособени 11 търговски зони в него. Инвестицията е в размер на 6 500 000 лв.. Изпълнител на плана е строителна компания “Home Pro ”, с основен архитект арх. Недко Георгиев от архитектурно бюро " А1 Архитекти ".



“DS Park ” e разумното продължение на нашето развиване, след разкриването на 6 търговски обекта ”DS Home ” в София, Варна, Бургас, Добрич и Албена ”, показа господин Добромир Маринов, съсобственик в компанията. Целта ни е да предложим на добричлии и посетители на града удобен микс от желани марки за извършване на покупки на хранителни артикули, строителни материали, артикули за дома, за домашния любим, техника, мода за цялото семейство и други. Вече имаме подписани контракти с марките “Billa ” и “Pepko ” и сме в финален стадий на преговор с “DM ”, “KiK ”, " Tehnomarket ", " Sport Depot " и други.



„ DS Home “ ще ви посреща освежен и с още по-богат подбор на предложение. За улеснение на клиентите комплексът ще разполага с 250 паркоместа.



Разбира се, първият “DS Park ” ще е в гр. Добрич, тъй като преди доста години ние започнахме тъкмо от тук “, посочи господин Маринов.



Очаква се новият обект да отвори порти за клиенти на 1-ви декември 2021 година.

Освен кметът на гр. Добрич Йордан Йорданов, церемонията по първа копка почете и основният проектант на гр. Добрич - арх.Боряна Станчева.



По традиция за здраве и благоденствие бе отслужен водосвет.

 



За компанията:

е измежду водещите в страната компании, специализирала се в бранш търговия със строителни материали и произведения за дома. В нейно лице клиентите припознават не просто снабдител, борса или строителен хипермаркет, а благонадежден сътрудник, осведомен с софтуерните специфики в строителството и предлагащ съответни решения. Комплексни и навременни! Качествени артикули на най-хубавите марки, нужни за всички стадии в построяването на една постройка до ключ, попълнят асортимента в “DS Home ”. А дългогодишното, лоялно партньорство с доставчиците, подсигурява гъвкавото ценообразуване за клиентите на компанията.

 

 

* обява

 

 

 
--> --> --> -->

Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР