На 26 март (събота) от 23:15 ч., БНТ 1 ще

...
На 26 март (събота) от 23:15 ч., БНТ 1 ще
Коментари Харесай

„Код 211“ – екшън от Йорк Шакълтън по БНТ 1

На 26 март (събота) от 23:15 ч., Българска национална телевизия 1 ще излъчи телевизионната премиера на екшъна Код 211 в съботната поредност „ Студио Х “.

В „ Код 211 “ е реставриран " най-дългият " и кървясъл банков грабеж в историята на полицията. Сюжетът се разиграва в американско градче на щата Мериленд, само че фотосите на кино лентата са в България - от февруари до април 2018 година, с присъединяване на Никълъс Кейдж и на сина му Уестън Кейдж Копола.

Действителната история, " въодушевила " „ Код 211 “ , е кървава престрелка от 1997 година в Северен Холивуд, сред полицията на Ел Ей и маскирани мъже, от които двама тежко въоръжени се натъкват на ченгетата извън, до момента в който се пробват да избягат от клон на Американската банка, който преди малко са обрали. Смята се, че те са били убити, като преди този момент са ранили 12 служители на реда, 8 цивилни и са провокирали големи материални вреди в близост.

Сюжетната линия в „ Код 211 “ е предистория от боен Афганистан. На мястото четирима наемници от разнообразни националности залавят костюмирания чиновник и медиатор - мистър Донован, който се готви да избяга, без да заплати полагащите им се долари за присъединяване във военни интервенции. Наемниците унищожават цялата му защита и самия Донован, само че съумяват да схванат, че неговата " персонална " облага в милиони долари е подадена по банкова сметка в Честъртън. " Лошите момчета " се насочват натам и обирът, който би трябвало да продължи 5 минути се трансформира в един от най-дългите кражби. Когато излизат, са обградени от полиция.

Режисьор на кино лентата „ Код 211 “ е Йорк Шакълтън. В функциите феновете ще видят Никълъс Кейдж, Кори Хардрикт, Майкъл Рейни Джуниър и българските артисти - Велизар Бинев и Башар Рахал.

Гледайте „ Студио Х “ всяка събота от 23:15 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР