На 26 и 27 септември БСП се събира за своя

...
На 26 и 27 септември БСП се събира за своя
Коментари Харесай

БСП се събира на 50-ти юбилеен конгрес

На 26 и 27 септември Българска социалистическа партия се събира за своя 50-то юбилеен Конгрес, съобщи БГНЕС. Юбилейното събитие ще стартира в 10.00 часа през днешния ден в зала 1 на НДК, където се чака да участват над 500 посетители. Сред тях са представители на дипломатическия корпус, евродепутати, народни представители на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, кметове, представители на академичната общественост, хора на културата, както и общински и регионални ръководители на Българска социалистическа партия от цялата страна.
Близо 80 публицисти от България и чужбина ще проследят събитието, осведомиха от пресцентъра на партията. На форума ще бъде определен нов Национален съвет на Българска социалистическа партия, ръководител на общопартийната контролна комисия на партията и членове на Общопартийната контролна комисия.
 Антон Кутев: Пред Българска социалистическа партия има една цел - 1 млн. гласа на изборите Антон Кутев: Пред Българска социалистическа партия има една цел - 1 млн. гласа на изборите
Оттук нататък пред Българска социалистическа партия има една единствена цел – спечелването на парламентарните избори. Това в действителност значи „ не по-малк...
Ще бъде показан и политически отчет, който ще включва доклад на Националния съвет на Българска социалистическа партия и на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “. Депутатите на Българска социалистическа партия в Европейския парламент също ще дадат доклад, а подобен ще има и от Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия.
Очаква се Конгресът на левицата да прегледа още Резолюция против деянията и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа, както и Политическа декларация за развиването на Българска социалистическа партия и целите на нейната политика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР