На 26 февруари, петък, в административната сграда на ЕНЕРГО-ПРО в

...
На 26 февруари, петък, в административната сграда на ЕНЕРГО-ПРО в
Коментари Харесай

Изтеглен е първият печеливш в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги “5 години Купи Ток – сподели и спечели!“

На 26 февруари, петък, в административната постройка на ЕНЕРГО-ПРО в град Варна, в наличието на нотариус беше изтеглен първият късметлия, взел участие в играта „ 5 години Купи Ток - показа и завоюва! ". Тя започва на 26 януари, а мотив за организирането ѝ беше 5-годишнината на първата онлайн платформа за подписване на контракт за доставка на електрическа сила през Интернет - Ще бъдат раздадени общо 14 награди - енергийно ефикасни артикули и огромна премия - електрическа тротинетка.

Участието в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги не е обвързано с покупка. В нея може да се включи всяко пълнолетно лице като попълни къса анкета, обвързвана с обслужването на свободния пазар на електрическа енергия в България. В първия стадий на играта, траял от 26 януари до 25 февруари в това число, повече от 1400 участници от цялата страна са дали своите отговори на въпросите в анкетата на адрес:. Над 90% от тях споделят, че за тях от водещо значение при избора на снабдител на електрическа енергия е той да предлага качествено обслужване и да е с одобрен опит на енергийния пазар у нас.

Играта „ 5 години Купи Ток - показа и завоюва! " ще продължи до 25 юли в това число. Награди ще се раздават всеки месец, като консуматори, които не са изтеглени за печеливши, автоматизирано ще вземат участие във всяко последващо изтегляне. На 26 юли ще бъде изтеглена огромната премия - електрическа тротинетка Xiaomi.

Имената на печелившите участници се разгласяват на:

Общите условия на играта са налични на:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР