На 26 декември 2019 г. се очаква слънчево затъмнение, което

...
На 26 декември 2019 г. се очаква слънчево затъмнение, което
Коментари Харесай

Най-мощното слънчево затъмнение от 250 години започва на 26 декември

На 26 декември 2019 година се чака слънчево затъмнение, което съгласно астролозите ще бъде най-важното събитие за целия месец, още повече, че то е най-мощното през последните 250 години, оповестяват международните издания.

Слънчевото затъмнение може да се следи в 7:18 ч. сутринта на 26 декември. Именно от това събитие и стартира понататъшната серия от затъмнения, които ще приключат едвам в средата на януари.

Слънчевото затъмнение ще може да бъде забелязано в Индия, Саудитска Арабия, Суматра и Калимантан. 

Астролози споделят, че би трябвало да чакаме цялостно рестартиране на всички процеси. Особено деликатни би трябвало да бъдат тези хора, които са родени под знака на Рак, Везни, Овен и Козирог.

По време на слънчевото затъмнение не би трябвало да има кавги с близки, както и не би трябвало да се стартират значими неща.

Не забравяйте за фамилията си, като въпреки това не е належащо да бъдете прекомерно дейни. Струва си да спестите силите, които скоро могат да ви потрябват. Препоръчително е да не се отправяте на дълго пътешестване и да не правите огромни покупки.

В същото време, по време на слънчевото затъмнение би трябвало да се погрижите за здравето си. По-специално, обърнете внимание на прочувственото си положение и направете всичко допустимо, с цел да отдъхнете душевно.

По-добре е да прочетете забавна книга или да гледате филм, да се наспите, да прекарате време с околните и приятелите си.

Превод и редакция: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР