На 26 август на 72 години в София е починал

...
На 26 август на 72 години в София е починал
Коментари Харесай

Скръбна вест! Почина голям дарител на Врачанската митрополия, подкрепил десетки хора от града

На 26 август на 72 години в София е умрял известният предприемач Иван Петров. Покойникът води борба с подло онкологично заболяване, която след малко боледуване загуби.
Приживе Иван Петров беше притежател на „ ИЗОЛА–ПЕТРОВ “, която е водещ производител на битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди и битумен грунд в България.
Иван Петров е роден на 24 декември 1947 година През 1989 година основава Едноличен търговец „ Изола “, която по-късно се трансформира в водач в своята област. Той е притежател на завода за произвеждане на битумни керемиди в София. Имаше съществени позиции в ресторантьорството в столицата и туризма посредством комплекс в Слънчев бряг и новостроящ се 5-звезден хотел в Хисаря. Доскоро беше притежател на една от огромните кравеферми за крави „ Жарсе “ в Разградско. Собственик е и на огромната мандра в село Лесидрен.
През годините той беше един от огромните донори на Врачанската митрополия, като оказа помощ за ремонтите и построи нови покривни структури на „ Тържишкия “/ „ Струпецкия “ / манастир край Роман и манастира „ Иван Пусти “ край Бистрец. Помогнал е финансово на десетки врачани в разнообразни посоки на бизнеса.
Погребението е през днешния ден от 13.30 ч. в частните гробища на Бояна край София.

Бог да го елементарни!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР