На 26 април 2022 г. в американската авиобаза “Рамщайн в

...
На 26 април 2022 г. в американската авиобаза “Рамщайн в
Коментари Харесай

Защо Русия трябва да се ръководи от етиката на Бушидото при провеждането на специалната военна операция

На 26 април 2022 година в американската авиобаза “Рамщайн ” в Германия се организира среща под управлението на министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин с присъединяване на 40 негови сътрудници от страни - членки на Северноатлантическия алианс и партньорски страни. Срещата беше отдадена на укрепването на военния капацитет на Украйна и дълготрайните потребности на страната от сигурност.

Канал “Си-Ен-Ен”, базирайки се на чиновник на Съединени американски щати, заяви, че Министерството на защитата на Съединени американски щати е основало надзорен Център за съгласуване и усъвършенстване на доставките на военна помощ за Украйна, както от американските, по този начин и от съюзническите сили. Базиран е в щаба на Европейското командване на Съединени американски щати в Щутгарт и се управлява от американски контраадмирал.

Центърът работи в тясно съдействие с Международния център за съгласуваност на донорите, който се управлява от английски бригаден военачалник. Центърът, в допълнение към личния състав от Съединени американски щати, включва чиновници от петнадесет други страни. Той „ ще ръководи и мрежа от повече от 40 партньорски и съюзни страни “, които участваха в срещата в база “Рамщайн” на 26 април 2022 година

Както по-рано разгласи министърът на защитата Лойд Остин, " тази нова група съдружници " към този момент ще се събира един път месечно. Ежемесечни срещи на министрите на защитата на 40 страни по света! Тези събития ще се организират под управлението на ръководителя на Пентагона.



Всъщност Вашингтон направи първите стъпки за образуване на военна коалиция от четиридесет страни под свое командване. Гръбнакът на новото формирование са страните членки на НАТО, а към тях се причисляват още 10 страни сътрудници.

По време на първата среща в “Рамщайн” беше оповестена главната цел - подсилване на военния капацитет на Украйна и облекчаване на дълготрайните потребности на тази страна в региона на сигурността. Украйна води война против Руската федерация. Съответно беше основана нова коалиция против Русия. В същото време тя е ориентирана към решение на въпроси с военни средства, защото ще се концентрира върху доставката не на филантропична, а на военна помощ за Украйна.

На този стадий въоръжените сили на тази коалиция не вземат участие директно във военните дейности на украинска територия. Воденето на бойни дейности минава през помагане на ВСУ и на други украински паравоенни формирования. Такава една “прокси” коалиция се получава.

Ако приказваме за доставка на комплицирано западно съоръжение на Украйна, тогава бойци от западни частни военни компании могат да работят като негови оператори. Този метод доста опростява решаването на казуса с преквалификацията на украинския личен състав за потребление на западно оръжие и военна техника. Привличането на задгранични военни експерти се финансира апропо и от украински олигарси.

Какви са изводите?

Новата военна коалиция, да я назовем " НАТО+ ", в действителност пое въпросите на военната логистика и логистиката на въоръжените сили на Украйна на територията на Украйна. Освен това тази коалиция дава на Украйна разследващи данни както от стратегически, по този начин и от действен темперамент в действително време.



Важно е да се обърне внимание на обстоятелството, че въпросът за доставките на тежко съоръжение за Украйна се измества към системи с огромен обхват за заличаване както на наземни, по този начин и на въздушни цели.

На 28 април 2022 година, по време на конференция с канадския си сътрудник Анита Ананд, министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин сподели: „ Огневата мощност на далечни дистанции ще бъде решаваща. Той също по този начин означи нуждата от доставка на системи за противовъздушна защита на огромен обхват като С-300 и други сходни.

С сполучливото осъществяване на тези проекти на Вашингтон сегашните ежедневни удари по граничещите с Украйна съветски райони ще ни се сторят като цветенца.

Наблюдава се внезапно утежняване на интернационалната военно-политическа конюнктура към съветската специфична военна интервенция в Украйна. Много ще зависи от дейностите на съветските въоръжени сили за попречване на зараждащи закани.

Трябва също по този начин да се разбере, че американският естаблишмънт ще реагира неприятно на стъпките на Русия за ескалация на европейския континент заради географското ѝ разстояние от Съединените щати. Съдбата на съдружниците и спътниците не е от огромно значение за американския хайлайф. Образно казано, през днешния ден Украйна работи като прокси, на следващия ден тази роля ще играят Полша, балтийските страни и Румъния, а вдругиден Германия.

Само непосредствена опасност от Русия за физическото битие на американския естаблишмънт в континенталната част на Съединените щати ще докара до изтласкване на Америка от прокси войната в Украйна, което ще обезпечи бързата ни победа.

Ето и отговор на въпроса за какво се случва всичко това, в смисъл на срещата в “Рамщайн” и произлизащите от нея последици.

Ще дам явен образец. Ако продължим да обещаваме удари против центровете за взимане на решения в Украйна в отговор на обстрели и удари по наша територия и не вършим нищо, тогава Съединени американски щати ще имат основателни подозрения по отношение на решимостта на Русия да нанесе ответен удар с нуклеарно оръжие.



Американците мислят просто и разумно: в случай че руснаците не отговорят на украинските стандартни удари на тяхна територия с офанзиви против центровете за взимане на решения в Киев, тогава те няма да отговорят и на нуклеарен удар. Или ще отговорят, само че единствено в Европа. Европа е надалеч от Америка. А центровете за взимане на решения са в Съединени американски щати, частично във Англия, само че от позиция на нейните доста дейни антируски дейности.

И сходни обосновани подозрения освен ще насърчат Запада да изпрати войските си в Украйна, само че и ще му дадат храброст за нанасяне на предпазен удар против Русия, в това число с нуклеарно оръжие. Ние със личното си държание ги предизвикваме към това, тъй като схващат единствено езика на грубата мощ. Еднодействие коства хиляда думи.

Превод: В. Сергеев

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР