На 26.12.т.г. около 11.10 ч. в Пето Районно управление -

...
На 26.12.т.г. около 11.10 ч. в Пето Районно управление -
Коментари Харесай

Полицаи спасиха жена преди да скочи от третия етаж

На 26.12.т.г. към 11.10 ч. в Пето Районно ръководство - Бургас е получено известие за случай в кооперация, ситуирана на ул. " Калофер " № 18, при който на дъждобранната алуминиева козирка на терасата на третия етаж се намира жена, евентуално опитваща се да скочи.

Своевременно към мястото на случая се отправили два автопатрула от Пето Районно ръководство - Бургас, които организирали дейности по спасяването на дамата. Те били затруднени от невъзможността на терзания й брачен партньор да отключи солидната входна врата, само че подхванали система за омекотяване на скока при положение, че не съумеят да доближат до бургазлийката на време.

Междувременно служителите на реда съумели да преодолеят входната врата, като трима от тях съумели да издърпат назад на терасата 67-годишната бургазлийка, под чийто крайници алуминиевата козирка към този момент поддала от тежестта й.

Проведени са голям брой диалози с бургазлийката, която от сърце дружно със брачна половинка си благодарила на отзовалите се полицейски екипи. Жената изказала съжалението си, че в миг на уязвимост и депресионно въодушевление решила да посегне на живота си, като поискала на всички чиновници на реда здраво здраве, шанс и опция повече от разрешавани от тях случаи да се ознаменуват с позитивен резултат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР