На 26.07.т.г. около 06.58 ч. в Четвърто Районно управление -

...
На 26.07.т.г. около 06.58 ч. в Четвърто Районно управление -
Коментари Харесай

Екшън в Бургас: Мъж скочи на пожарникари и полицаи, застраши живота на баба

На 26.07.т.г. към 06.58 ч. в Четвърто Районно ръководство - Бургас е получено известие за пожар в апартамент, ситуиран на първия етаж във вход на бл. 91 в к-с „ Меден Рудник”, населяван от мъчно преносима и самотна жена.

Изпратените на място полицейски чиновници и огнеборци открили, че от жилището излиза гъст дим, само че не се виждат пламъци. Димът се насочил към горните етажи на входа на блока, като живущите в горните жилища са евакуирани.

Пожар в дружество за преправка на пластмаси в Средец

Неколкократните опити за отваряне на входната врата на жилището на мъчно преносимата жена от чиновниците били прекратени от мъж във очевидно несъответстващо положение, който отворил вратата от вътре.

Установено е, че това е 45-годишен бургазлия, живеещ в жилището – същият бил нападателен и след отправени обиди към служителите на реда, нанесъл удар с юмрука в региона на корема единия от тях.

С цел попречване на противоправното му държание за задържането на бургазлията са употребявани физическа мощ и помощни средства /белезници/.

При осъществения оглед в жилището в бл. 91 в к-с „ Меден Рудник” в стая е открита 70-годишната мъчно преносима жена, която била в положително положение. В жилището не е открит пожар, а пушека идвал от запалени хартиени листи в банята на жилището.

По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР