На 25 юни 2018г. се проведе заседание на Комисията по

...
На 25 юни 2018г. се проведе заседание на Комисията по
Коментари Харесай

Пирински: Решителни действия срещу недекларирания труд!


На 25 юни 2018г. се организира съвещание на Комисията по обществена политика, претовареност и обучение на Парламентарната асамблея Евронест. В асамблеята вземат участие Европейски Съюз и страните от Източното партньорство - Азърбейджан, Армения, Беларус, Грузия, Молдова, Украйна.

Съпредседателят на Комисията, евродепутатът - социалист Георги Пирински посочи, че недекларираният труд е изострен проблем и за страните -членки от Европейски Съюз, и за страните сътрудници. Действията за решаването му би трябвало да включват както краткосрочни и дълготрайни ограничения за гарантиране на правно регламентирани условия на труд, по този начин и съпътстващи ограничения за обществена отбрана на упражняващите нерегламентиран труд.

Социалната комисия утвърди показания по тематиката отчет за битка с незаконния и недекларирания труд и повишение на обществената сигурност на служащите в Европейски Съюз и в страните от Източното партньорство. На 26 юни 2018 година отчетът единомислещо бе признат от пленарния състав на Парламентарната асамблея Евронест.

27 юни 2018г.

Брюксел

Офис на Георги Пирински, член на Екологичен потенциал

*публикация

 

 
Харесайте ни във FB

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР