На 25 юли около 19:00 ч. митническите инспектори спират за

...
На 25 юли около 19:00 ч. митническите инспектори спират за
Коментари Харесай

Откриха над 46 кг хероин на ГКПП Дунав мост-Русе

 На 25 юли към 19:00 ч. митническите инспектори стопират за инспекция напускащ страната товарен автомобил. Водачът - белгийски жител от турски генезис, пътува от България за Белгия и транспортира над 23 тона тръби с спедитор българска компания.

Товарната комбинация е ориентирана за инспекция с мобилна рентгенова система, която открива необикновена компактност в предната част на фабрична празнина в пода на ремаркето. В наличието на лидера и с негово единодушие е изработен дребен отвор от долната страна на дъното на кухината, през който митнически чиновници откриват алуминиево фолио, обгърнато с найлон.

При последвало разтоварване на стоката, след покачване на първите три капака митническите чиновници откриват шест найлонови чанти с пресовани пакети. В тях е намерено ярко бежово прахообразно вещество, което е реагирало при полевия наркотест на хероин. Установено е, че общото количество опиат в пакетите е 46,848 кг., оповестиха от Агенция " Митници ".

По цени за съдопроизводство хванатото количество се прави оценка на 4 216 320 лева (при непорочност от 46 до 60%). Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на ТO МРР " Дунавска “ под надзора на Окръжна прокуратура-Русе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР