На 25 юли 2023 г. под наблюдението на РП –

...
На 25 юли 2023 г. под наблюдението на РП –
Коментари Харесай

Разследване за държане на голямо количество канабис се извършва в Ловеч

На 25 юли 2023 година под наблюдението на районна прокуратура – Ловеч е почнало следствие за държане на огромно количество канабис.

На посочената дата чиновници на районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи - Луковит са направили претършуване в парцел в с. Торос, община Луковит, населяван от 56-годишен мъж. На разнообразни места в къщата са открити над 20 вакуумирани пакетчета със суха зелена тревиста маса, която при тестване с полеви наркотест е реагирала на канабис.

В помещение, употребявано като изба, служителите на реда са разкрили палатка с размери 120 см. широчина, 240 см. дължина и 200 см. височина, с инсталирана в нея осветителна, вентилационна и отоплителна техника, филтър и въздуховод обвързван с комин на къщата. В построената апаратура е намерено и стебло със съцветия от суха зелена тревиста маса, закачено на металния филтър. При полеви наркотест то е реагирало още веднъж на канабис.

Общото количество на конфискуваното наркотично вещество е 850 грама.

По случая в районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи - Луковит е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.354а, ал.3 от Наказателен кодекс и работата по следствието на цялостната незаконна активност на лицето продължава под управлението на Районна прокуратура - Ловеч.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР