На 25 януари в Пекин се проведе прием по случай

...
На 25 януари в Пекин се проведе прием по случай
Коментари Харесай

През следващите 60 години обменът между Китай и Франция ще се увеличава непрекъснато

На 25 януари в Пекин се организира банкет по случай 60-годишнината от установяването на дипломатически връзки сред Китай и Франция. Ръководителите на двете страни произнесоха речи по видео връзка.

През последните 60 години китайско-френските връзки са претърпели измененията на интернационалната среда и постоянно са били постоянни. Председателят Си Дзинпин напомни какъв брой мощен е „ духът на китайско-френските връзки “ и посочи още веднъж, че това е ключът към развиването на двустранните връзки в предишното, сегашното и бъдещето. Между двете страни няма геополитически спорове, а са на разположение мощна самостоятелност и пионерски нововъведения. Двете огромни цивилизации се ценят и притеглят между тях, а това води до взаимно политическо доверие, което се задълбочава непрестанно. Китай и Франция уголемяват прагматичното съдействие и културния продан между тях.

Франция е третият по величина търговски сътрудник от Европейски Съюз за Китай, а Китай е най-големият търговски сътрудник на Франция в Азия. Двете страни имат необятна вероятност и огромен капацитет за съдействие освен в областите на нуклеарната сила, авиацията, галактическите и високоскоростните железопътни технологии, а също по този начин и в зелената сила, цифровата стопанска система и финансите.

С реализирането на редица мероприятия, изложения и културни действия взаимното съгласие и продан сред двата народа също се ускорява доста. Като непрекъснати членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, Китай и Франция интензивно ще поставят старания за оправянето с световните проблеми и разрешаването на районните рецесии. Смятаме, че през идващите 60 години обменът сред двете страни ще донесе повече благоденствие за двата народа и за целия свят.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР