На 25 януари от 09:30 ч. е насрочено заседание –

...
На 25 януари от 09:30 ч. е насрочено заседание –
Коментари Харесай

Изслушват свидетели по делото за престъпната група на Веско полицая, контролирала уличната проституцията във Варна

На 25 януари от 09:30 ч. е планувано съвещание – чуване на очевидци по дело против проведена незаконна група, работила от май 2014 година до септември 2014 година за налагане на надзор върху лица, предоставящи полови услуги против възнаграждение на територията на Варна.

Делото се преглежда по общия ред - с инспекция на всички обстоятелства и условия в обвинителния акт и беше разпределено в Окръжен съд – Варна след закриването на Специализирания углавен съд.

Спрямо ръководителя на незаконната група – Веселин Ж. наказателното произвеждане е завършило със подписано съглашение сред него и Специализираната прокуратура, оповестиха за Moreto.net от съда.

Поради тази причина делото продължава против останалите членове на проведената незаконна група. – Свилен Ц., Антон Б., Здравко В., Иван Б. и Иван И.

В интервала от началото на май 2014 година до септември същата година, всички проституиращи дами по улиците на Варна трябвало да заплащат седмични такси на незаконната група. Онези от тях, които отказвали били заплашвани с физическа кавга. Заканата се изпълнявала, когато групата не получавала заплащане.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР