На 25 януари 2024 г. в 19:54 ч. настъпва пълнолуние

...
На 25 януари 2024 г. в 19:54 ч. настъпва пълнолуние
Коментари Харесай

Денят на пълнолунието - 25 януари носи много силна енергия

На 25 януари 2024 година в 19:54 ч. настава пълнолуние в знака на Лъва. 

Какво да вършим

Денят на пълнолунието има своята доста мощна енергетика. В този ден е добре да се въздържате от прочувствени дейности, взимането на решения под въздействието на страстите.

Не късайте връзки

Под въздействието на мощните страсти може да бъдете изкушени да прекъснете някои връзки, само че това ще бъде неверен ход. Също по този начин е значимо да не взимате решения,  защото в този миг разсъдъкът ви ще бъде заглъхнал от възприятията. 

Без импулсивни покупки

Въздържайте се от импулсивни покупки. Не взимайте заеми, не купувайте скъпи движимости и електроника.

Също по този начин се въздържайте от наказание и обвиняване към останалите, изключително тези, които обичате и почитате.

Какво да вършиме

Денят е подобаващ за вложение в тези сфери, които в бъдеще може да ви донесат облага. Свързано е с това, че пълнолунието има мощна мощ, която усилва резултатите от постъпките ни двойно и даже тройно.

Зодии и шанс

Зодиите, на които сегашното пълнолуние ще донесе най-вече шанс на огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец. Все отново бъдете рационални и взимайте решения, откакто добре ги обмислите. На водните знаци Рак, Риби и Скорпион първото пълнолуние за годината също ще донесе шанс. Телците, Девите и Козирозите ще би трябвало да отсрочат набелязаните задания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР