На 25-ти септември супергрупата на д-р Милен Врабевски Intelligent Music

...
На 25-ти септември супергрупата на д-р Милен Врабевски Intelligent Music
Коментари Харесай

Рок експлозия в Пловдив: Рони Ромеро и Карл Сентънс превзема...

На 25-ти септември супергрупата на доктор Милен Врабевски " Intelligent Music Project ", отпред със своя титулярен фронтмен Рони Ромеро, ще забие в Античния спектакъл в града под тепетата с още по-силен и първокласен тон. Началото на рок детонацията е в 19.30 часа.

Българското рок събитие през последните две години Intelligent Music Project ще закрие лятното издание на своя „ The Creation Tour 2021” там, където го започва – в обичания Пловдив.

„ Решението да закрием първата част от турнето си в Пловдив напълно не е инцидентно – в този град имаме извънредно вярна аудитория и желаеме да й подарим още едно незабравимо прекарване. Вярваме, че страхотната атмосфера на Античния спектакъл ще направи шоуто още по-специално! “, показа основателят, продуцент и създател на музиката и текстовете на Intelligent Music Project доктор Милен Врабевски.

Организаторите са приготвили и още една изненада за почитателите в Пловдив – на сцената дружно с Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще се завърне и вокалистът на Назарет – Карлс Сентанс , който беше част от звездния състав на групата и по време на първата част на “The Creation Tour 2021” в края на май.

„ Заедно с Intelligent Music Project се сработихме ужасно, боготворя метода, по който звучат песните и се усещам ужасно на една сцена с групата. Преди 3-4 години свирихме с Назарет в Античния спектакъл. Спомням си го доста добре – ужасно място! На 25 септември очаквайте едно доста положително рок шоу и не се опасявайте – екипът се е погрижил за сигурността на всички и всички противоепидемични ограничения ще бъдат строго спазени! “, описа Карл Сентанс няколко седмици преди последното шоу на групата за сезона в най-стария град в Европа.



Intelligent Music Project в състав Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Лина Никол, Димитър Сираков, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Рони Ромеро и Карл Сентанс приготвят и специфичен миг за публиката по време на шоуто – ария в памет на първия вокалист на супергрупата на доктор Врабевски – Джон Лоутън.



Концертът се реализира с поддръжката на Община Пловдив, Общински институт „ Старинен Пловдив “, „ Каменица “, верига заведения за хранене „ Хепи “ и мол „ Марково тепе “.

Билети може да закупите от мрежата на Eventim – https://bit.ly/3dSibEB, както и в Grabo.bg – https://bit.ly/3wQXkIi
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР