На 25 септември Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас празнуват двойния

...
На 25 септември Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас празнуват двойния
Коментари Харесай

Днес имат повод да почерпят: Те са астрални близнаци и са едно от най-обичаните семейства в света

На 25 септември Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас честват двойния си рожден ден, научи Sofia24.bg . Те са една от обичаните холивудски двойки освен на публицистите, само че и на феновете. Двамата са родени на една дата, само че с 25 години разлика. Майкъл е роден на 25 септември 1944 година в Ню Брънзуик, щата Ню Джърси. Красивата актриса става на 55 години през днешния ден, а артистът на 80. Катрин Зита-Джоунс е родена на 25 септември през 1969 г. в уелския град Суонзи. 

" Обичам те с цялото си сърце! Нека новата ви година бъде най-хубавата!, написа Майкъл Дъглас в персоналния си профил в Instagram.

Ето какво написа Катрин в персоналния си профил в Instagram: " Честит рожден ден на Майкъл и мен! Това бяхме ние на рождения си ден преди 25 години! Обичам те с цялото си сърце! ".

Актрисата разгласява и фотография от рождения им ден, само че преди 25 години. 

Историята на Майкъл Дъглас

Майкъл е наследник на киноиконата Кърк Дъглас и на английската актриса Даяна Дил.  След осмата си година израства при майка си и втория си татко в Кънектикът, само че прекарва ваканциите с родния си татко. Записва се да учи драма в университета в Калифорния. Започва холивудската си кариера като асистент-режисьор на някои от филмите на татко си от 60-те години на предишния век. След присъединяване му в няколко телевизионни драми Майкъл Дъглас печели популярност, когато изиграва облика на Стийв Келър в телевизионния сериал от 70-те години " Улиците на Сан Франциско “. Освен че взе участие като артист, той също и режисира две от сериите. 

През 1975 г. става изпълнителен продуцент на превъзходния филм на Милош Форман Полет над кукувиче гнездо ( " One Flew Over the Cuckoo’s Nest “) по романа на Кен Киси, с присъединяване на Джак Никълсън – една от най-хубавите му функции. Резултатът – пет награди " Оскар ", в това число и за най-хубав филм. 

През 1979 г. взе участие дружно с Джак Лемън и Джейн Фонда в Китайски синдром, на който е и съпродуцент. През 1987 г. Майкъл прави два кино лентата - " Fatal Attraction “ и " Wall Street “. За втория филм печели първия си " Оскар " за най-хубав артист. През 1992 г. партнира на Шарън Стоун в трилъра " Първичен инстинкт ". 

Историята на Катрин Зита-Джоунс

На единадесет години Катрин се снима в лондонска продукция, а на петнадесет години се мести в Лондон и стартира да търси актьорска изява. През 1991 г. става известна в обединеното кралство с големия триумф на " Darling Buds of May “, ефирен сериал, в който играе по-голямата щерка във фермерско семейство.

През 2000 г. изиграва брачната половинка на наркобос в спечелилия " Оскар " - " Трафик “ на Стивън Содърбърг, за която си роля е номинирана за премия " Златен глобус за най-хубава поддържаща актриса ". През март 2003 година бременната Катрин Зита-Джоунс печели " Оскар " за присъединяване си в музикалния филм " Чикаго ".

Любовта, бракът и децата

Двамата се снимат в номинирания за Оскар " Трафик “. През 1999 година към този момент са сгодени. Предложението за брак идва по време на новогодишно пътешестване до дома на Майкъл Дъглъс в Аспен. Още на идната година - през август 2000 година, се ражда първото им дете - синът им Дилън Майкъл, който едвам на три месеца участва на сватбата. През ноември 2000 година Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас подписват брак. След 3 години се ражда щерка им Карис. Актьорът обаче има и още един наследник на име Камерън, от предходния си брак с Диандра Лукър.

Майкъл обича да споделя, че се е влюбил в брачната половинка си, когато я е гледал в " Маската на Зоро " и още тогава е желал да стане татко на децата ѝ. През предходната година Майкъл Дъглас бе почетен с почетната премия на фестивала в Кан за повсеместен принос. Американската актриса Ума Търман показа на сцената Дъглас, като го назова " исполин " и " звезда вечно ", а публиката го приветства на крайници. 

Това, което обаче в никакъв случай не е било проблем в брака на актьорите, е разликата във възрастта им. Миналата година пред The Telegraph Катрин Зита-Джоунс коментира, че в никакъв случай не е усещала разликата в годините и акцентира, че значимото в една връзка, са любовта и уважението. 

" Помня, че хората ми споделяха: " Когато си на 50, той ще е на 75 ". Но това е просто математика ", споделя красивата актриса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР