На 25 октомври фондация За Нашите Деца“ организира най-голямото си

...
На 25 октомври фондация За Нашите Деца“ организира най-голямото си
Коментари Харесай

За 12-а година Вечер на добродетелите подкрепя грижата и развитието на най-нуждаещите се деца |

На 25 октомври фондация „ За Нашите Деца “ провежда най-голямото си благотворително събитие за годината – „ Вечер на добродетелите 2021 “. То ще се организира онлайн в Sofia Event Center, Paradise Center при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Вече 12 години Вечер на добродетелите събира обществено виновни водачи в нашето общество - представители на обществено – виновния бизнес, на неправителствения бранш и на културните среди, за които вложението в развиването на децата още от раждането е основа за постигането на развито и проспериращо общество в България.

Каузата, която сплотява всички сътрудници и посетители на събитието, е грижата и развиването за най-нуждаещите се деца . Целта на фондацията е през идната година посредством Комплексите си за ранно детско развиване в София и Пловдив да доближи и поддържа най-малко 2500 деца в ранна възраст и техните фамилии . Чрез набраните по време на Вечер на добродетелите средства експертите ще могат да окажат психическа, обществена, логопедична и рехабилитационна поддръжка и да отговорят съответно и навременно на потребностите на децата и родителите, с цел да преодолеят компликациите, с които се сблъскват. Фондацията ще постави всички старания да върне фокуса на публичното внимание върху децата, които са най-потърпевши от рецесията, само че и световно забравени. Защото задачата на всяко дете е да бъде дете, а грижите за тях – те са за нас, възрастните.

Водещи на Вечер на добродетелите 2021 ще бъдат обичаният български артист Юлиян Вергов и неговата щерка Алина, а в програмата ще се включат Орлин Павлов, звездата от “България търси гений ” Евгения Кринчева и вокална групировка “Нуша. По традиция, Вечерта включва и благотворителен търг с скъпи предмети на изкуството и прекарвания с висока прочувствена стойност, дарени от благодетели и съидейници на идеята.

Чрез събитието гостите ще се допрян по един несравним метод до действителните ориси на деца и фамилии, изменени с поддръжката на фондацията и ще си напомнят още един път, че всеки има силата да бъде променотворец, стига да носи в себе си съпричастност и предпочитание да помогне.

Вечер на добродетелите се провежда с поддръжката на генералния спонсор Дънди Прешъс Металс, генералните сътрудници Special Events Group, Sofia Event Center и XREAL, сребърните спонсори Interlogistics Holding Limited Sofia, EOS Matrix, SiteGround, Compass Invest и сътрудниците от Red Devil Catering, the Smarts, J Point Group и Арлет.

Повече за събитието може да научите ето.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР