На 25 октомври 2024 г. платформата за фючърсна търговия на

...
На 25 октомври 2024 г. платформата за фючърсна търговия на
Коментари Харесай

Binance пуска нов алткойн за фючърсна търговия – цената се изстреля със 120%

На 25 октомври 2024 година платформата за фючърсна търговия на Binance ще показа нов неопределен контракт, наличен за продажба с варианти за ливъридж.

Този маржин с USDT ще разреши на потребителите да усилят позициите си до 75 пъти, което ще даде на опитните трейдъри метод да усилят евентуално възвръщаемостта си с една договорка.

Основните специфики на идния контракт включват начален час 20:00 ч. (българско време), начален % на финансиране от ±2,00% и сетълменти на всеки четири часа.

Binance също по този начин ще има опция да поправя детайли като ливъридж и такси в отговор на пазарните условия, с цел да ръководи рисковете.

Договорът е част от „ “ режима на Binance, което разрешава на търговците да употребяват разнообразни активи, като Биткойн , като маржин за тези покупко-продажби.

Това разширение на платформата за деривати на борсата предлага повече благоприятни условия за потребление на висок ливъридж за тези, които желаят да диверсифицират тактиките си, само че е от значително значение потребителите да ръководят деликатно риска, като се има поради волатилният темперамент на търговията с ливъридж.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР