На 25 ноември 2023 г. в Канев център-Русенски университет ще

...
На 25 ноември 2023 г. в Канев център-Русенски университет ще
Коментари Харесай

Седми фестивал на китайската култура ще се проведе в РУ

На 25 ноември 2023 година в Канев център-Русенски университет ще се организира Седмият фестивал на китайската просвета, проведен от Класна стая „ Конфуций “ при Русенски университет „ Ангел Кънчев “.

По традиция програмата на фестивала е атрактивно културно събитие за цялата академична общественост на университета и жителите на град Русе.

Фестивалът ще стартира в 15,30 часа с благотворителен базар на китайски сувенири, като събраните средства ще бъдат дарени на Клуб „ Майки със смели сърца “. Клубът е прочут в Русенския университет и град Русе с многочислените си благотворителни начинания в интерес на децата с увреждания.

В 16,30 часа огромната зала на Канев център ще даде своята сцена за надарени осъществявания на китайски песни и танци и демонстрации на бойни изкуства. В програмата ще вземат присъединяване китайски другари на Русенския университет от цялата страна.

На публиката ще бъде предоставена опция за присъединяване в лотария с невероятни дарове, като най-атрактивните измежду тях са смарт часовник, външна батерия и безжични тонколонки.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР