На 25 май 2019 г., събота, в района между сцена

...
На 25 май 2019 г., събота, в района между сцена
Коментари Харесай

Иде второ издание на Варна играе: Лагерни колички, семейни игри и награди в Морската градина, при това напълно безплатно!

На 25 май 2019 година, събота, в региона сред сцена " Раковина " и Морското казино в Морската градина на Варна ще се организира второ издание на игрите от националната акция " България играе ", наречено " Варна играе! "

Събитието се провежда от Сдружение с нестопанска цел АСОЦИАЦИЯ БИОМРЕЖА, с финансовата поддръжка на Община Варна и е част от спортните начинания на Варна – Европейски град на спорта 2019 година

Организираните игри, които са за фамилии с деца, а също и за баби и дядовци с внуци, ще се проведат от 11.00 до 15.00 часа. Събитието е  гратис за всички участници!

„ Варна играе ” е част от националната акция „ България играе “. Това е стратегия, създадена от психолози и инструктори, която включва игри от състезателен и ментален темперамент, както и неповторими ретро акомодации. Целта на програмата е да сплоти българското семейство, неговите членове да работят като екип, както и да призове българите към интензивно придвижване и здравословен метод на живот.

Тъй като всеки участник е значим:

-    На старта ще получи неповторим номер за участие;
-    Нашите аниматори ще са постоянно усмихнати и подготвени за подпомагане и помощ;
-    Ще има томболи с награди.

Част от плануваните игри:

-    Лагерни колички
-    Семеен волейбол
-    Плуване във въздуха или Семейно извършване на покупки
-    Катапулти
-    Семейно ски тичане
-    Семейна щафета с вода
-    Властелинът на пръстена
-    Кокили
-    Вилхелм Тел
… и още разнообразни изненади, които ще откриете на място, пишат уредниците. 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР