На 25 март /понеделник/ от 10.30 часа в Зала 1

...
На 25 март /понеделник/ от 10.30 часа в Зала 1
Коментари Харесай

Представят актуални данни за случаите на домашно насилие в Русенско

На 25 март /понеделник/ от 10.30 часа в Зала 1 на Областна администрация – Русе ще се организира крайна конференция по план BGJUSTICE-4.002-0001 „ Партньорство с идея “, реализиращ се от Сдружение „ Център „ Динамика “ – Русе взаимно с Клуб „ Отворено общество “ – Русе и Областната администрация.

Припомняме, че планът се реализира по Малка грантова скица по Програма „ Правосъдие “ на Норвежкия финансов механизъм 2014 – 2021. Той отразява потребността от противопоставяне против насилието, учредено на пола измежду уязвими групи. Целта на плана е предварителна защита на насилието и поощряване на търсенето на помощ и поддръжка. Благодарение на плана се оферират нови подходи в работата с уязвими групи дами в района, посредством включването им в тези процеси.

В рамките на конференцията ще бъдат показани и настоящи данни за случаите на домашно принуждение в района. На събитието ще участват и представители на Министерството на правораздаването. В рамките на плана действа и съвещателен център за безвъзмездна помощ на дами от уязвими групи, претърпели принуждение в Русенско.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР