На 25-ия рожден ден на актрисата Мария Бакалова, по кината

...
На 25-ия рожден ден на актрисата Мария Бакалова, по кината
Коментари Харесай

На рождения ден на Мария Бакалова, по кината тръгва и нейният бг дебют

На 25-ия рожден ден на актрисата Мария Бакалова, по кината потегля и нейният дебют в български пълнометражен филм. Лентата носи заглавието " Като за последно " и е с режисьор Ивайло Пенчев. За сюжета му оказват помощ починалият към този момент Божан Петров и сътрудника от стратегия „ Христо Ботев " на Българското национално радио Весел Цанков. Заглавието беше показано предпремиерно в Бургас.

Някой дефинират кино лентата като сантиментална комедия, само че в действителност това е смешно-тъжна история, която може да се случи на всички места по света.

През последните 50 години не съм се снимал във филм, от който да се срамя. Това сподели за БНР Бургас изпълнителят на основната роля Васил Банов.

" Опитвам се да бъда същински и в живота и на сцената и на екрана. Имам действително отношение и такова е отношението ми към хората и към всичко, което върша. "

На екрана Банов си партнира с изгряващата звезда на международното кино Мария Бакалова.

" Бях избран да играя тази роля и съм пробвал с 25-30 девойки. Тя от първия момент, от появяването ѝ, аз усетих, че нещо се случва. "



Историята споделя за момиче, което би трябвало да бъде избавено от самоубийство със силата на любовта и това не може да стане без поредност от комични обстановки, описа режисьора Ивайло Пенчев.

" Основната ни цел беше, фенът да огледа в профил на своето обграждане, на приятелите и фамилията си. " Като за последно " е многопластов филм, не е чиста комедия, не колонада. Напротив - извънредно съществени тематики развива - за другарството, за фамилията, за любовта, за отчуждението. Важен в днешно време филм. "

Сред съзвездието от обичани артисти ще забележим още Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов.

" Тук феновете ще ги видят в друга светлина, в други облици, нещо, което не са правили нито в театъра, нито в киното "

" Като за последно " сграбчи премията на публиката на фестивала Златна роза.

Кинопремиерата беше отсрочена поради пандемичните ограничавания, само че от през днешния ден комедията „ Като за последно " към този момент може да се гледа на огромния екран.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР