На 25 февруари в ефира на NOVA точно в 22:00

...
На 25 февруари в ефира на NOVA точно в 22:00
Коментари Харесай

„Ягодова луна“ – най-новият сериал на NOVA

На 25 февруари в ефира на NOVA тъкмо в 22:00 часа стартира романтично-героичната драма „ Ягодова луна “ . Дванадесетте епизода ще допрян до значими всемирен тематики, измежду които дълга, достолепието, любовта, доблестта, мъжеството и достойнството. Сценарният тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева преплитат истории от предишното и сегашното, които непрестанно ще търсят пресечната си точка.

„ Сериалът е изпълнен с доста вълнуващи подиуми от специалността на пожарникарите, които остават в сянка. За нас снимачният развой беше голямо предизвикателство - снимахме в пожарната, наблюдавахме същински акции, потопихме се напълно в света на тези доблестни мъже “ показа Христо Мутафчиев тази заран в.

„ Актьорският екип е прелестен, а целият сериал е сниман по-абсолютно всички критерии за телевизионно кино. Можем да се похвалим, че са употребявани и специфични резултати, които до момента не са прилагани в българска продукция. Чрез компютърно подмладяване облиците от предишното са извънредно реалистични “, безапелационни са Христо Мутафчиев и Рая Пеева, които ще се превъплътят в функциите на някогашен пожарникар, който в сегашното е предприемач, и млада амбициозна журналистка. Освен тях в „ Ягодова луна “ от 25 февруари, 22:00 часа по NOVA феновете ще видят още обичани лица - Асен Блатечки, Александър Сано, Радина Боршош, Димо Алексиев, Деян Донков, Стефка Янорова, Ивайло Захариев, Любомира Башева, Невена Бозукова, Ваня Джаферович. Режисьори на сериала за Зоран Петровски, Асен Блатечки и Димитър Гочев.

„ Ягодова луна “ е осъществен със съдействието на в партньорство с основна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ при Министерство на вътрешните работи на Р България.

Не пропускайте “Ягодова луна ” на 25 февруари от 22:00 ч. по NOVA. Всичко за сериала и неговите герои следете на уеб страницата, както и на страницата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР